Acasă Vize și pașapoarte

Pentru a călători în afara țării, este important să verificați și să dețineți toate actele în ordine și valabile, inclusiv pașaportul și vizele necesare. Dacă călătoriți cu FAMILY TUR, consultanții noștri pot să vă ajute cu informații detaliate despre actele necesare și să vă asiste în procesul de obținere a acestora.
Pentru a călători în multe dintre țările în care FAMILY TUR oferă tururi, este necesar să aveți un pașaport valabil. De asemenea, în funcție de destinație, poate fi necesară obținerea unei vize. În general, procesul de obținere a vizei implică completarea unui formular de cerere și furnizarea unor documente suplimentare, cum ar fi copii ale pașaportului, fotografii și dovada de fonduri financiare suficiente pentru a acoperi costurile călătoriei. Este important să verificați cerințele specifice pentru fiecare destinație și să începeți procesul de obținere a vizelor cu suficient timp înainte de plecare.
Este important să verificați și să re-verificați toate actele înainte de a pleca în călătorie, deoarece pașapoartele și vizele expirate sau invalide pot conduce la întârzieri sau chiar la refuzul accesului în țara de destinație. De asemenea, este important să aveți copii ale actelor de călătorie și să le păstrați într-un loc sigur, separat de actele originale, în cazul în care acestea sunt pierdute sau furate.
În general, procesul de obținere a pașaportului și a vizelor poate fi complex și consumator de timp. Consultanții FAMILY TUR pot să vă ajute să navigați prin acest proces și să vă asiste în obținerea tuturor actelor necesare în timp util pentru călătoria dumneavoastră.

TELEFON MULTICANAL +373 22 111-100 și Mobil +373 79993550
Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ
Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

All rights reserved © 2023