Acasă Tunisia

Tunisia este o țară situată în nordul Africii, pe coasta Mediteraneană, care atrage anual milioane de turiști dornici să exploreze cultura și istoria bogată a acestei țări, dar și să se bucure de plajele de nisip fin și apele cristaline ale Mării Mediteraneene.

Orașul principal al Tunisiei este capitala Tunis, o destinație populară pentru cei care doresc să exploreze istoria și cultura locală unde se regăsesc multe locuri de atracții printre care se numară și faimoasa medină din Tunis, un labirint de piețe pline de culoare și de comori locale.

Pentru turiștii interesați de relaxare și petrecere timpului pe plajă, Tunisia oferă o varietate de stațiuni balneare de top cum ar fi Hammamet, Sousse și Djerba, cu plaje cu nisip fin, ape cristaline și o multitudine de facilități pentru turiști.

În afară de plajă și cultură, Tunisia oferă și oportunități pentru turiștii aventuroși cum ar fi safari-uri in deșerturile din sudul țării, excursii cu ATV-uri, dar și alte activități nautice, inclusiv surfing și windsurfing.

Tunisia este cunoscută și pentru gastronomia sa unică, cu influențe mediteraneene și africane. Turiștii pot gusta mâncăruri tradiționale cum ar fi tagine-ul tunisian, fructe de mare proaspete, condimente exotice și ceaiul de mentă, în restaurantele locale și în cafenelele de pe plajă.

În concluzie, Tunisia este o destinație turistică diversă, care combină istoria și cultura bogata cu plajele frumoase și aventura in deșert, cu oportunități pentru toate tipurile de turiști.

Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ

Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

FAMILY TUR
022 111-100
TELEFON MULTICANAL +373 22 111-100 și Mobil +373 79993550
Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ
Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

All rights reserved © 2023