Warning: session_write_close(): write failed: No space left on device (28) in /var/www/familytur/data/www/familytur.md/wp-content/plugins/pixelyoursite/includes/class-pys.php on line 223

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/familytur/data/mod-tmp) in /var/www/familytur/data/www/familytur.md/wp-content/plugins/pixelyoursite/includes/class-pys.php on line 223
Muntenegru – Explorează lumea cu FAMILY TUR
 

Acasă Muntenegru

Muntenegru este o țară mică și frumoasă situată în sud-estul Europei, pe coasta Mării Adriatice. Este o destinație ideală pentru călătorii care iși doresc o vacanță la mare și să se bucure de frumusețea naturală a ținuturilor montane. Cele mai populare stațiuni turistice de pe litoralul muntenegrean sunt Budva, Kotor, Herceg Novi și Ulcinj, fiecare cu plaje cu nisip fin și ape cristaline.

Budva este una dintre cele mai vechi și cele mai frumoase stațiuni din Muntenegru, cunoscută pentru plajele sale largi și nisipoase, precum și pentru vechiul oraș fortificat. Kotor este o altă stațiune populară, situată pe coasta de sud a Muntenegrului, la baza unor munți înalți. Stațiunea este faimoasă pentru orașul său vechi, care este inclus în patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru călătorii care preferă vacanțe mai active, Muntenegru oferă numeroase activități în aer liber, cum ar fi drumeții pe munții din apropiere, pescuitul, canotajul, surfingul și înotul. Pentru iubitorii de istorie și cultură, țara are o bogată moștenire istorică, inclusiv biserici și mănăstiri vechi.

Hotelele din Muntenegru sunt de o varietate de clase și stiluri, de la hoteluri de lux la pensiuni mici, toate cu vedere la mare sau munți și cu servicii de înaltă calitate pentru a satisface cerințele tuturor oaspeților. În concluzie, Muntenegru este o destinație minunată pentru o vacanță de vară cu plaje superbe, activități în aer liber, o bogată istorie și oameni primitori și prietenoși.

Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ

Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

FAMILY TUR
022 111-100
TELEFON MULTICANAL +373 22 111-100 și Mobil +373 79993550
Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ
Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

All rights reserved © 2023