Acasă Bulgaria

Bulgaria este o destinație ideală pentru turiștii care iși doresc o vacanță la mare și să se bucure de plajele întinse și nisipoase de-a lungul Mării Negre. Cu o varietate de stațiuni balneare precum Albena, Sunny Beach sau Nessebar, Bulgaria oferă o gamă largă de facilități pentru odihnă și relaxare, inclusiv hoteluri de lux, restaurante cu preparate locale delicioase și activități de divertisment pentru toate gusturile.

În plus, Bulgaria are o istorie și o cultură bogată, reflectată prin numeroasele sale atracții turistice cum ar fi Catedrala Alexander Nevsky din Sofia, Castelul Tsarevets din Veliko Tarnovo, și Orașul Vechi din Plovdiv, care sunt locuri fascinante pentru a explora și pentru a invăța mai multe despre atât trecutul, cât și prezentul acestei țări.

Pentru iubitorii de natură Bulgaria oferă Parcul National Pirin care este declarat patrimoniu mondial UNESCO și este faimos pentru fauna și flora sa spectaculoase, precum și pentru vârfurile sale montane impresionante.

În concluzie, Bulgaria este o destinație turistică diversă și atractivă, oferind turiștilor atât plaje deosebite, cât și o varietate de activități culturale și de divertisment, istorie și natură, făcând-o o alegere ideală pentru o vacanță memorabilă.

Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ

Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

FAMILY TUR
022 111-100
TELEFON MULTICANAL +373 22 111-100 și Mobil +373 79993550
Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ
Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

All rights reserved © 2023