Acasă Egipt

Egiptul este o țară deosebit de atractivă pentru turiștii care iși doresc să petreacă o vacanță la mare și să descopere istoria și cultura unei civilizații vechi de mii de ani. Cu plaje magnifice și ape cristaline, Egiptul este o destinație populară pentru iubitorii de sporturi nautice, cum ar fi snorkelingul și scufundările.

În plus, Egiptul este faimos pentru piramidele sale antice și pentru vestigiile culturale rămase din vechile timpuri, precum Luxor și Valea Regilor, care oferă o priveliște impresionantă și o lecție de istorie și arheologie. Turiștii pot explora și Templele din Karnak și Abu Simbel, care sunt o minune arhitecturală și spirituală.

Pentru cei care iși doresc să se relaxeze în timpul vacanței, Egiptul oferă o gamă largă de facilități pentru odihnă și relaxare, inclusiv hoteluri de lux, restaurante cu preparate locale delicioase și plaje liniștite unde se poate savura o bautură rece și un apus de soare de neuitat.

În concluzie, Egiptul este o destinație ideală pentru turiștii care iși doresc o combinatie intre istorie, cultură și odihnă la mare, oferind o experiență unică și fascinantă pentru călătorii de toate vârstele.

Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ

Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

FAMILY TUR
022 111-100
TELEFON MULTICANAL +373 22 111-100 și Mobil +373 79993550
Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ
Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

All rights reserved © 2023