Acasă Despre Noi

Bine ați venit la Family Tur, agenția de turism care vă oferă o experiență unică în călătoriile dvs. Suntem o agenție de turism de încredere, care activează de peste 13 ani și este bine cunoscută pe piața Moldovei. Cartea noastră de vizită sunt tururile spre Bulgaria, dar vă putem ajuta să vă organizați călătoriile în unele dintre cele mai populare destinații de pe glob, inclusiv Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Albania, Spania, Muntenegru, Bali, Italia și multe altele.

La Family Tur, suntem mândri să oferim o deservire personalizată pentru fiecare client, astfel încât să puteți fi siguri că veți primi un pachet turistic care se potrivește exact nevoilor dvs. Indiferent dacă căutați o escapadă romantică, o vacanță în familie sau o aventură într-un loc exotic, noi suntem aici să vă ajutăm să găsiți cea mai bună opțiune pentru dvs.

În plus, oferim oferte fierbinți și prețuri accesibile, astfel încât să puteți economisi bani în timp ce vă bucurați de o vacanță de vis. Mulți dintre clienții noștri s-au declarat mulțumiți de serviciile noastre și au revenit la noi pentru a organiza și alte călătorii. Acest lucru a contribuit la formarea comunității noastre Family Tur, care crește pe an ce trece.

Suntem o agenție de turism pasionată și dedicată și suntem aici pentru a vă ajuta să vă creați amintiri de neuitat în timp ce explorați lumea. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă organizați următoarea călătorie!

Vă așteptăm cu drag la oficiul nostru la adresa: Chișinău, Vasile Alecsandri 16

Consultanții noștri sunt disponibili la telefon multecanal 022 111-100 sau mobil 079993550.

Alaturați-va grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ

Solicita oferta personalizata >>>> DEPUNE CERERE

FAMILY TUR
022 111-100
TELEFON MULTICANAL +373 22 111-100 și Mobil +373 79993550
Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ
Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

All rights reserved © 2023