Warning: session_write_close(): write failed: No space left on device (28) in /var/www/familytur/data/www/familytur.md/wp-content/plugins/pixelyoursite/includes/class-pys.php on line 223

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/familytur/data/mod-tmp) in /var/www/familytur/data/www/familytur.md/wp-content/plugins/pixelyoursite/includes/class-pys.php on line 223
Este important sa stii – Explorează lumea cu FAMILY TUR
 

Acasă Este important sa stii

Când călătoriți în Turcia cu RIA TUR, există câteva lucruri importante de știut:
1. Vremea: În Turcia la mare, sezonul turistic se desfășoară în mare parte între luna aprilie și sfârșitul lui octombrie, iar în timpul verii temperaturile pot depăși 30 de grade Celsius. Este important să vă îmbrăcați corespunzător și să aveți la îndemână ochelari de soare și cremă de protecție solară.
2. Valuta: Moneda oficială a Turciei este lira turcească, iar în multe locuri este acceptat și euro. Este recomandat să schimbați bani la bănci sau case de schimb valutar autorizate, deoarece ratele de schimb pot varia în alte locuri.
3. Obiceiurile locale: Turcia are o cultură bogată și tradiții unice. Este important să respectați obiceiurile locale și să fiți deschiși să învățați despre ele. De exemplu, este important să vă acoperiți genunchii și umerii când vizitați moscheile, să încălțați pantofi ușori și să vă scoateți încălțămintea înainte de a intra în casele tradiționale.
4. Gastronomia: Turcia este renumită pentru bucătăria sa delicioasă și variată, iar în special pentru preparatele sale cu carne de miel, iaurt și legume proaspete. Nu ratați ocazia de a încerca specialitățile locale, cum ar fi kebab-ul turcesc, pide-ul și baklava.
5. Locurile de vizitat: Turcia este plină de locuri fascinante de vizitat, cum ar fi Istanbul-ul cu obiective turistice precum Moscheea Albastră, Palatul Topkapi și Bazarul Mare. În plus, puteți explora ruinele istorice ale Efesului și altele, sau să vă bucurați de plajele magnifice din Antalya și Bodrum.
6. Asigurarea medicală: Înainte de a călători, este important să obțineți o asigurare medicală pentru a fi protejat în cazul unui accident sau unei boli neașteptate. RIA TUR vă poate oferi asistență pentru obținerea unei astfel de asigurări.

TELEFON MULTICANAL +373 22 111-100 și Mobil +373 79993550
Alăturați-vă grupului cu oferte fierbinți din Viber >>> ALĂTURAȚI-VĂ
Solicită oferta personalizată >>>> DEPUNE CERERE

All rights reserved © 2023